Najib buat umrah |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

tip besarkan buah dada due 8 Sept







Dapat gambar ini melalui email, tak tahu pula PM sedang mengerjakan umrah. Ramainya pengawalkan.

Datin Rosma pun nampak manis pakai tudung. Alhamdulillah semoga dapat petunjuk dan hidayah kepada PM DS Najib dan Datin Rosma.

gambar najib kaabah umrah @ isu hangat


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



7 comments

  1. Zaaba  

    July 20, 2009 at 7:22 AM

    This comment has been removed by the author.
  2. Zaaba  

    July 20, 2009 at 7:27 AM

    besar gak lengan PM kt ni... bru ni la nmpk.. skali die hayum mcm undertaker...

  3. Rosso  

    July 20, 2009 at 5:30 PM

    Pakai tudung kat Mekah je ke?

  4. Asrol Budi  

    July 20, 2009 at 7:42 PM

    ni adobe photoshop kan... bleh tengok ade kesan kat leher najib. Pulak tu ade pulak mamat tu pakai kot... hehehe.. bleh tahan sey....

  5. KNOWLEE  

    July 22, 2009 at 9:02 PM

    Orang buat umrah pun korang nak kutuk.
    At least dia dpt buat umrah.
    Kita yg kutuk dia ni dah buat ke blom?

  6. Night Crawler  

    August 14, 2009 at 7:02 PM

    bley bawa kamera masuk ke?? setau tak leh...

  7. ars  

    September 26, 2010 at 12:53 PM

    no meaning lah jika mka tak bertaubat dari nak luluskan judi, ingkar perintah Allah dlm isu hudud, aurat open je, salam lelaki prempuan, mungkir janji royalti dll

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates