Bukan Noordin Mat Top yang terbunuh |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

tip besarkan buah dada due 8 Sept

Hasil ujian dna gigi keluarga Noordin Mat Top, pak polisi Jakarta,Irjen Pol Nanan mengumumkan secara rasmi yang terbunuh dalam serangan ke atas sebuah rumah di Temanggung, Jawa Tengah pada Sabtu (8/8) lalu bukannya Noordin Mat Top.Lelaki yang yang mengaku Nordin M Top pada serangan polis itu ialah adalah Ibrohim alias Boim (37).

Menurut Nanan, Ibrohim memainkan peranan yang sangat dominan dalam ledakan bom di Hotel JW Marriott dan Ritz-Carlton, Mega Kuningan. Antara peranan Ibrohim pada peristiwa pengeboman tersebut ialah melakukan survey, memasukkan bom ke dalam hotel dan menyimpan bom di bilik 1808 Hotel Marriott.

Sementara itu, Kapusdokkes Brigjen Pol Edy Saparwoko mengatakan Polri telah melakukan uji DNA dengan kedua anak Ibrohim, seorang lelaki dan seorang perempuan, dan hasilnya ternyata berbeza seratus peratus.

Ini bermakna Noordin Mat Top masih hidup dan bebas dan di Indonesia mempunyai bermaca-macam spekulasi iaitu Al-Qaeda Indonesia sedang merancang untuk mengebom istana dan bapak Presidennya Bambang.

Tapi itu hanya khabar angin sahaja kerana Noordin biasanya licik dan biasanya membuat perancangan secara berhati-hati seperti bom jangka.

Walau pun kerajaan Malaysia juga menawarkan diri untuk membantu Indonesia membenteras terrorisme nampaknya Noordin M Top ini menambahkan lagi kebencian rakyat Indonesia ke atas Malaysia.

Satu persatu isu menjadi siri kebencian mereka bermula dengan isu lagu rasa sayang, isu Ambalat,isu dera pembantu rumah, isu Manohara dan sebagainya.

Terpulang la kepada mereka, dah orang tak suka nak buat macamana kan..yang ruginya ialah rakyat mereka juga.


"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates