Topeng H1N1 lawak |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }







tip besarkan buah dada due 8 Sept

Isu H1N1 kurang diperkatakan sekarang mungkin kerana kurangnya kematian akibat virus H1N1 akhir-akhir ini. Rasanya sejak hari pertama Ramadhan. Adakah berpuasa dapat menghalang virus H1N1 atau virus H1N1 ini berpuasa hehe?

Namun di dunia antarabangsa virus ini masih aktif lagi. Jadi jangan lupa memakai topeng kerana jerat tidak pernah melupakan mangsa.

Nak lagi macho boleh pakai topeng macam ni..



Gambar topeng H1N1 lucu dari blog TODAY's JOKE



"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"JOM TENGOK BAJU-BAJU NI TENGOK DULU KOT-KOT BEKENAN"

"DAFTAR PERCUMA*PART TIME DIRUMAH*BONUS MINGGUAN*$2,000-$5,000"

"HANGAT...JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. abikhsan  

    August 27, 2009 at 12:09 PM

    Banyak sangat lawak, jokes, photo, sms dan mms pasal H1N1 ni... Udah udah la... dlm keadaan wabak samaada peringatan atau bala Allah pun masih ada pihak nak melawak atau mensensaikan.....

  2. armouris  

    August 27, 2009 at 8:31 PM

    banyak info tentang selsema babi kat sini - Selsema Babi @ Info-Kesihatan-Anda

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates