Cara mengurangkan kemalangan raya ni |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt





Talipinggang keledar untuk mengurangkan kemalangan semasa musim perayaan. Boleh mengurangkan statistik Ops Sikap ke 20.
:
:
:
:
:
:
:



Hehe jangan marah yer org pompuan, saja gurau tapi kadang-kadang ada logik juga kan? huhu

"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"



"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. Resthour  

    September 17, 2009 at 9:54 AM

    saya tak setuju! hihih

  2. ♥Ms Yuki♥  

    September 17, 2009 at 11:59 AM

    sy setuju dgn Resthour

    hahahahaha

    xleh salahkan girls je asyik pok pek pok pek
    boys pun sama je pok pek pok pek

    tak semua cmtu

    hahahahaha
    pict x leh blah

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates