Indonesia bina menara |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt





Indonesia merancang untuk membina menara Jakarta yang tertinggi di dunia. Tahniah la, walau pun korang benci kitaorang, kitaorang tetap berbangga kalau negara serumpun maju. Bukannya cemburu atau sakit hati tak bertempat. Sekurang-kurangnya memberi peluang pekerjaan kepada rakyat Indonesia.

Menara Jakarta adalah sebuah menara baru yang dibangun di area Bandar Baru Kemayoran, Jakarta. Menara ini akan menjadi Menara tertinggi di Indonesia, sekaligus di Dunia dengan ketinggian 558 meter dan direncanakan akan selesai pada tahun 2010 atau 2011.

Bandingkan menara-menara berikut :


Dari Kiri ke Kanan: Menara Malaysia, Menara Shanghai Pearl, Menara Toronto, Menara Jakarta. KL Tower masih lagi top 5.



"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"



"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



8 comments

  1. modo-san  

    September 15, 2009 at 12:44 AM

    tak heran langsung

  2. selambeyaya  

    September 15, 2009 at 8:20 AM

    Betul tu admin, kalau diorang nak maju, kita tetap berbangga sebab kita sama2 negara Islam.

    x perlulah nak membarahkan isu yg remah untuk kepuasan diri.

  3. lipan  

    September 15, 2009 at 10:40 AM

    aik modo..ko pon layan isu hangat..

  4. ♥Ms Yuki♥  

    September 15, 2009 at 3:45 PM

    mrk mmg jelez

    harap Malaysia bersabar

    HIDUP MALAYSIA

  5. azlan shah  

    September 15, 2009 at 11:24 PM

    aku x rasa apa2 pun pasal kes indon2 nih... sbb aku x rasa langsung depa nih penting.. menyemakan mata lagi ada... kalau pi mana2 kedai makan ka minum2 kat restoran mana2 ka.. x dak langsung cerita pasal depa indon2 nih.. sbb apa... sebab depa nih x penting langsung dlm mentaliti org2 malaysia contohnya mcm aku... yg aku tau depa nih menyemak....

  6. Cha Cha Doe  

    September 16, 2009 at 2:24 PM

    kalu dilayan sama ngok mcm diorg... hm...

  7. Mohamad Razif  

    September 19, 2009 at 12:32 AM

    Harap-harap kekal lama. Ye la, Indonesia kan kawasan gempa bumi.

  8. Apang  

    November 25, 2009 at 11:01 PM

    xsuke weh org2 indon ni..umat yg tdk tau erti syukur dan terima kasih...wlu dh kena bencana byk kali tp masih jg xpnh ambil iktibar..

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates