Indonesia juga maling |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





tip besarkan buah dada due 8 Sept

Segelintir rakyat Indonesia menuduh Malaysia sebagai tidak kreatif dan tidak seni. Buktinya kerana lagu-lagu Indonesia popular di Malaysia. Kepada stesyen radio Malaysia tolonglah. Masa ni la kita lebih mainkan lagu artis Malaysia yang tidak kurang hebatnya.

Rakyat Indonesia pun sebenarnya bukannya seni sangat, mereka pun tak kreatif juga. Orang sana gelakkan filem Cicakman yang diadaptasi dari Spiderman tapi cover filem diaorang pun meniru juga. Ini baru cover , entah-entah cerita pun tiru juga. huhuhu. Paku dulang paku serpih..












"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"



"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



14 comments

  1. cde411  

    September 12, 2009 at 8:55 AM

    try tgk poster filem Setan Budeg ngan The Unborn pulak...

  2. Azrul Hisham  

    September 12, 2009 at 9:34 AM

    heh...indon goblok...penciplak...

    indon is equal to jamban

  3. Mohd Ammar  

    September 12, 2009 at 2:05 PM

    nth diorg ni,
    dhler maling
    tp xngaku lak

  4. ♥Ms Yuki♥  

    September 12, 2009 at 8:52 PM

    INDON CIPLAK !!!!

    hahahahahahahahahahaha

    INDON INDON

  5. FUMMY  

    September 13, 2009 at 8:10 AM

    lagu yang ahmad dhani nyanyi tu?? lagu madu 3.. nyanyian p ramlee pon diorang ikot jgak..

  6. Askme wintogeno  

    September 13, 2009 at 8:14 PM

    hahahahhaha rugged...based on fact....nice post...10/10

  7. PenaTanpaDakwat  

    September 14, 2009 at 1:16 AM

    mengata dulang paku serpih..
    mengata orang..
    indon yang lebih..
    wakakaka...

  8. abikhsan  

    September 14, 2009 at 9:31 AM

    Biarlah Indon nak ciplak siapa pun...??? Kalau dia orang nak sweep Malaysias senang bagi dia orang sebab Malaysian tak ramai kat sana...

    Only concerned bila kita nak sweep Indon kat Malaysia yang berjuta ni... banyak woo.... berjuta... Tu lah.. gomen terlalu berlembut dengan PATI...

  9. Iz_JaT  

    September 14, 2009 at 3:37 PM

    adoi, same jer...
    malaysia ada x camani

    :P

  10. Cokey  

    September 15, 2009 at 2:50 PM

    hahahahaha...indon bangang siot...xsedar untung tul..dah la dtng merempat negara org...fuck indon

  11. Cha Cha Doe  

    September 16, 2009 at 2:32 PM

    x suka ayat-ayat cinta.. camane ustaz yg dikatakan warak ble kawen nga org kristian nih? tp mmg 'budaya' indon mbenarkan kahwin campur agama.. x caye? wat research sendiri sapa yg meng'halal'kan undang2 tuh... nak wat cam turki agaknyer sekularisme... kat Malaysia tercinta xde pon nak benarkan kawen2 campur agama nih...

    p/s: camne diorg yg kawen campur ni nikah ek? haram tul lah...

  12. PutraRocker  

    September 16, 2009 at 4:31 PM

    bangkitlah wahai indon2..wahaahaah

  13. Dak Baik  

    September 20, 2009 at 9:43 PM

    cuba tengok nih..

    http://id-top.blogspot.com/

  14. Engr. Mohd Firdaus  

    September 28, 2009 at 10:37 PM

    http://id-top.blogspot.com/

    Tengok la website nie..

    Bukan nak mengata..
    Tu la pasal,
    Ada blogger yg kata;

    Indon+Nie+Sial = Indonesia

    Skg ni x guna kita ckp kita serumpun..
    Ramai bangsa indon pon x pernah iktiraf kita serumpun..
    Then y should we say we're serumpun?

    Mereka mengutuk malaysia,
    Tapi dorunk x tgk diri sendiri,
    Rakyat ramai yg kaya sebab Malaysia..!!!
    So, ukur la baju di badan sendiri..
    Hidup mau hepi..
    Jgn mau kutuk je...
    Hidup Malaysia..

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates