Kereta raya |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





tip besarkan buah dada due 8 Sept

Kepada yang gila kereta, amacam berani tak tukar kereta raya ni dengan kereta baru keluaran BMW, BMW Vision. Peh mesti glamer gila. Awek-awek pakat pancitkan tayar, tolak kereta ke gaung nak tumpang (macam iklan TV tu hehe)

Kereta BM ni lambang kekayaan. Hanya orang-orang yang berduit jer mampu beli, apalagi kereta BMW Vision ni. Menggunakan teknlogi hybrid , tidak lebih 3.76 liter untuk 100 km..bior betul!

BMW Vision @ suto world show

Koleksi gambar penuh BMW Vision di blog AUTO SHOW


"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"



"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



1 comments

  1. Iz_JaT  

    September 14, 2009 at 3:30 PM

    gempak keta nie..ada yang lagi canggih x.
    hihi

    :P

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates