Rasul Melayu ditangkap |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt






Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga. Apalagi manusia tak sedar diri yang menggelarkan dirinya Rasul Melayu.

Alhamdulillah, ketua ajaran sesat mengaku ‘Rasul Melayu’, Abdul Kahar Ahmad, 59 tahun berjaya diberkas Jabatan Agama Islam Selangor, JAIS.


Pengarah JAIS, Datuk Mohammed Khusrin Munawi juga berkata Abdul Kahar cuba melarikan diri ketika serbuan dibuat kira-kira pukul 9.45 pagi tadi di sebuah rumah dekat Sungai Long, Kajang.

“Semasa kita nak tangkap dia tengah makan, tengok televisyen, bila kita ketuk (pintu rumah) dia cuba nak lari, tapi kita berjaya kepung… Rasul Melayu pun tak puasa,” katanya dalam sidang media di sini hari ini.

Abdul Kahar, 59, berjaya ditangkap setelah usaha memburunya dilakukan sejak Isnin lalu berdasarkan maklumat orang awam.

Siapa yang dapat reward tu ya? Beraya sakan la.



Ceh masih kerek lagi orang tua Kahar ni .. JAIS jangan sampai terlepas pastikan Kahar Ahmad perasan ni dihukum.

Pada 14 Sept lalu blog Kahar Ahmad ini telah berjaya dihack oleh kumpulan yang menggelar diri mereka Geng26 Cybertrooper.

"Best auto cars blog-Review dream cars,MotorShow,Jaguar,BMW,Ferrari,Lamborghini,Hyundai,Mercedes,Rolls Royce,Bently,Lexus,Honda,Toyota and more!"


"EUMORA, memberikan anda wajah yg cantik berseri, dan kesannya dpt dilihat hanya dlm 3 minit shj"


"Chatting pun boleh dapat duit..Hari-hari duit masyuk!"



"Ketahui bagaimana kami membantu beberapa pelajar sehingga mereka berjaya membuat sale RM226k hanya dengan online"


"Student Buat RM1000 Sehari Bersama Ecofirst Products Secara Online/Offline"

"Shopping di Giant, Kamdar dapat duit, isi minyak di Petronas dapat duit. Percuma RM50"

"Satu pendedahan mengenai KWSP - Ada sesuatu yang wajib anda tahu mengenai KWSP"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. Mr Final  

    September 17, 2009 at 3:54 AM

    x kne gari lak ek... dah terang2 die sesat lagi menyesatkan...

    mahkamah kne cepat ambil tindakan.. kang die ghaib lagi

  2. kraznaya  

    September 18, 2009 at 8:41 AM

    meh kompang dia amai2!bengap tol! dlm Al Quran dah jelas disebut tiada lagi Nabi n Rasul selepas Nabi Muhammad S.A.W.

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates