Awas peminat video Upin Ipin di Youtube! |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Sistem pembelajaran cemerlang due 15 okt

blacklist pun boleh pinjam due 15 okt

Kebiasaannya pada hujung minggu aku membiarkan anak-anak melayari internet. Semalam anak Akif (7 tahun) dan adiknya Afif (3 tahun) sedang mengadap youtube. Biasalah budak-budak ni suka tengok video Upin dan Ipin.

Tiba-tiba kedua-duanya menjerit ketakutan. Muka kedua-duanya pucat dan menangis mendapatkan emaknya yang sedang menonton TV. Aku pun tengok video apa yang diaorang ni tengok.

Rupanya ada makhluk yang rasanya ada kelebihan pandai mengedit video membuat lawak bodoh.

Video Upin Ipin pada mulanya elok saja kisah Upin Ipn nak pergi solat terawih:



Tengah syok-syok tengok keluar gambar hantu dengan jeritan yang menyeramkan.



Ni yang dinamakan bergurau tak kena tempatnya. Bukan ke video Upin Ipin ni kesukaan kanak-kanak menontonnya. Jangankan kanak-kanak orang tua pun boleh kena sakit jantung dibuatnya. Walau ada warning 'jangan menonton jika anda sakit jantung' , budak-budak apa kira.

Berhati-hati dan jangan lupa mengingatkan anak-anak atau adik anda menonoton video Upin Ipin di Youtube.

Hampeh betul la budak yang upload video ni yang menggunakan nick "tukangfiqir" ni. Semalam ramai yang beri komen mengutuk video ni. Ingatkan si tukangfiqir ni nak remove video ni. Rupanya dia remove komen-komen video ni.

Kalau nak tengok video ni search la di youtube "upin ipin panas" lepas tu jangan lupa flag video ni.

"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"

"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"


"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"


"Gempak Sangat!!, Modal RM5.00 dan duit 100% ke akaun anda.Tiada risiko dan mudah"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. Ir Juan  

    October 13, 2009 at 10:39 AM

    Ala...hari tu isuhangat pon ade letak benda camnie.

  2. Adam Wenetpub  

    December 5, 2009 at 1:29 PM

    Huh ! org yg upload vid nie xder keje laen kot? kesian anak2 isuhangat... (~_~)

    www.wenetpub.co.cc

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates