Email yang wajib anda 'ignore' |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

due 21 Nov

Sistem pembelajaran cemerlang due 15 okt

Dari inbox admin,

Awal bulan posa yang lepas saya dihubungi melalui email saya...pompuan yang perkenalkan dirinya sebagai munahabib... konon nya suami dia yg dah mati tu ade tgglkan duit sebanyak USD1billion. .katenye lagi dia juga sakit dan kire kirenye nazak jugak la dia ne..huhuhuh

Jadi dia suruh saya jadi pewaris duit tu dan duit tu kalo di handover pd saya dia nak sy bahagi2 kan duit tu pd badan2 amal di Malaysia ne..jd xder masalah bg saya..dia kata lg duit tu ada di satu currier servis di tempat dia la..nama syarikat tu icon cargos security sdn bhd.

Syarikat ni specialist dlm penghantaran brg2 yg melibat harga2 yg mahal..si minah ne siap scan support2 document than die siap email benda2 tu semue ngan gambo duit dan gambo die sekali..makkk aiiiiiii...punye la banyok nyer duit tu..buntang mate aku tengok duit tu..tak terlelan air liur aku ne..

Duit tu dlm kotak warna silver..die mntk al detail aku..aku beri yg xbetul..tapi tepon aku, aku beri yg betul sbb senang aku nak perangkap depa ne..

Bila sampai masa nak jadi kan cerita..barang tu smpi la malaysia..konon konon nye la..ade la simamat ne..die perkenalkan diri die john ape ntah ar..no tepon dia 0146366967.. siap tepon saya katenye die ade di british embassy dan tggu brg tu smpi ke tempat tu la..tapi malangnye hari dah gelap..so die kate esok jek la..

Tup2 lepas sejam die call lg..dia kate kalo nak mudahkan urusan lbh baik aku bankin kan duit dan dia akan selesaikan mlm tu juga dan keesokan arinye pagi2 bile aku sampai aku boleh terus collect bag tu..die siap bg akaun no maybank. no akaun dia114851058386 atas nm suleman adams..dia nak rm8500 sbb untuk custom celearance.. perghh die igat saya senang2 nak bg duit tu..sorry la..sy terus gi buat report polis dan polis sendiri sedia maklum kes2 mcm ne..pihak polis kate depa akan siasat..itu jek..cite nye pjng lg tapi cukup la untuk ingatan kite semue..jgn terpedaya dgn benda2 ne semue dan yg pasti kalo ade email2 mcm ne buat do no jer la..

"Bina Empayar E-commerce Anda Dari Rumah & Jana Pendapatan Sehingga RM1000 Sehari"

"LEVIS DAN JEANS TERHANGAT DESIGN JAPAN&HONG KONG"


"INGIN MENJANA INCOME RIBUAN RINGGIT SEMINGGU?HANYA DI RUMAH!PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA !"


"BISNES GLOBAL CUMA RM35, SAMBIL MILIKI WEBSITE SENDIRI"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"


"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"Jawatan Kosong / Kerja Kosong di Kerajaan. Apply Sekarang!"


"bisnes online yang mudah dan gempak! duduk rumah pun duit masyuk!!"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



2 comments

  1. annie  

    November 1, 2009 at 2:09 PM

    Awas! Saya pun pernah terima email mcm tu, dan yg herannya entah dari mana pula dorang dpt alamat email saya. Bukan satu atau dua email saya terima siap dgn berbagai versi citer dorang nak minta kita tlng selesai amount usd dlm bank, biasanya dr negara africa...yg ni kerja orng2 africalah yg ada di msia!

  2. Cheerfulyip  

    December 31, 2009 at 12:31 PM

    Hai, pernah saudara-saudari pernah name Suleman Adams tu money changer kat Bukit Bintang Plaza? Inio orang yand anda semua katakan dlm isu ni?

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates