ISU-isu SEMASA gambar VIDEO link CERITA info RESEPI pepatah KELAKAR gambar artis DAN macam-MACAM ada YANG HANGAT-HANGAT BELAKA....!!!!
kahakahgakaakaa.!!!!! fesyen sitot ditiru sampai ke Afrika Bamba!!! AHAHAHAH.. you make Malaysian very proud of you! cayang ucuk sitot!
siti mmg x lawa kalo bukak tudung apalagi bertudung...jadi dia perlu menutup kekurangan pada diri dia tu dgn memilih imej yang sesuai..heheheheheheh.cuba belajar denag norjuma yang sentiasa anggun dan jelita!
hahahhahaha... lawak ah ko ni... terhibur aku.. very creative
dia nk cipta tudung terbaru biar semua org ikut...heheheh....
cian plak aku ngan ct nie..da pangkat dato' pun orang kutuk lagi..huhu
kahakahgakaakaa.!!!!! fesyen sitot ditiru sampai ke Afrika Bamba!!! AHAHAHAH.. you make Malaysian very proud of you! cayang ucuk sitot!
ReplyDeletesiti mmg x lawa kalo bukak tudung apalagi bertudung...jadi dia perlu menutup kekurangan pada diri dia tu dgn memilih imej yang sesuai..heheheheheheh.cuba belajar denag norjuma yang sentiasa anggun dan jelita!
ReplyDeletehahahhahaha... lawak ah ko ni... terhibur aku.. very creative
ReplyDeletedia nk cipta tudung terbaru biar semua org ikut...heheheh....
ReplyDeletecian plak aku ngan ct nie..da pangkat dato' pun orang kutuk lagi..huhu
ReplyDelete