Buka kedai tanpa modal |ISUHANGAT

ISU HANGAT

due 18 Nov

due 21 Nov

Company bagi barang dan sewa kedai serta renovation akan di bayar oleh company sendiri tiap-tiap bulan. Baru setahun program ni dijalankan dan dorg nak buka 1000 kedai, kuota melayu 30% so 300 kedai utk org2 melayu serta kalau berminat meniaga.

Sekarang ialah peluang terbaik sebelum banyak kedai di buka dan peluang keemasan ini direbut orang lain.

Kite cuma cari lokasi yg kite nak dan submit 2-3 tempat yang kita mahu, dan jika kita layak mereka akan turun dan nilaikan pasaran . Jika tidak sesuai mungkin mereka cadangkan tempat lain.

Tentang perjanjian sewa bulanan kedai, biar mereka yang nego.

Barangan diaorang bagi lbh kurang rm400,000 dan dorg akan bagi aircond,tv plasma, dvd player, 2 komputer,water filter serta perabot2 kat dlm kedai tu semua..klu nak buka francais lain tu modal lbh kurang rm500k dan renovation kedai serta sewa kite bayar tp di eCosway dorg bg semua kite cuma jaga je kedai tu utk tarik pelanggan...dlm sistem ni kite juga boleh jana pendapatan melalui 4 cara iaitu secara manual, secara online, secara rekrut downline dan untung runcit.

KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT



"Bina Empayar E-commerce Anda Dari Rumah & Jana Pendapatan Sehingga RM1000 Sehari"

"LEVIS DAN JEANS TERHANGAT DESIGN JAPAN&HONG KONG"


"INGIN MENJANA INCOME RIBUAN RINGGIT SEMINGGU?HANYA DI RUMAH!PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA !"


"BISNES GLOBAL CUMA RM35, SAMBIL MILIKI WEBSITE SENDIRI"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!!"


"JOM TENGOK-TENGOK JERSEY BOLA BAIK PUNYA!!!"


"Pakej fotografi perkahwinan TERMURAH dan EKSKLUSIF bermula dari serendah RM200!"


"Jana Income Dari Rumah Dengan Dua Jam Sehari Sahaja"


"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



0 comments

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates