Blog Adibah Ahmad |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }



Adibah Ahmad (tak tau samada dipedajal atau apa) yang saya postkan dalam post sebelum ini,
http://isuhangat.blogspot.com/2008/12/minah-ni-hina-islam.html dulu kat friendster sekarang dah buat blog guna blogspot pula.

Samada dia atau siapa yang pedajal dia ni memang kurang ajar. Kalau kat luar negara dah kena halal dah darah dia macam kes karikatur Denmark beberapa tahun lepas pasal blog ni menyamakan menghina Nabi Muhammad SAW dengan cara amat melampau!!! (aku tak sanggup nak taip)

Ada keluar kat Berita TV3 pasal blog celaka ni. Secara logiknya memang dia diperkenakan kalau tidak takkan paparkan no telefon lagi. No telefon yang tersebut adalah milik sebuah syarikat jual kereta mewah di Kuala Lumpur.

MCMC pun tidak boleh buat apa-apa pasal blogspot ni blog mendaftar di luar negara tetapi pihak yang berkenaan tolonglah siasat manusia yang bernama Adibah Ahmad ni. Kalau dia menjadi mangsa harap polis dapat siasat siapa yang perkenakan dia. Mesti boleh trace punya sebab detail pasal Adibah Ahmad dia tahu. Di friendster yang kena ban tu pun ada koleksi gambar peribadi Adibah Ahmad. Mesti seseorang yang mengenali beliau secara rapat. Dari gaya tulisannya menunjukkan penulis blog ini ialah orang Melayu dan mengatakan blognya untuk orang yang open minded, orang kampung pergi tempat lain. Betullah orang Melayu Kristian semakin berani malah ada kata sudah wujud Persatuan melayu Kristian. Malah selalu juga menghantar komen di blog ini. Inilah kesan perpecahan orang Melayu Islam sekarang ni.

Aku mula-mula malas nak dedahkan blog ni sebab takut ada yang terpedaya dengan blog ni, tetapi masa ni setiap orang Islam menggunakan kuasa kita di alam cyber.

Jom FLAG blog celaka ni --> http://adibahahmad.blogspot.com

Lepas tu klik Flag Blog.



Tanda di ruangan hate and violence pun ok dan ikut arahan selanjutnya sehingga submit.



Mari berjihad di alam cyber!!!

Related Posts by Categories



10 comments

  1. Hafizan Ahmad  

    December 27, 2008 at 12:27 AM

    This comment has been removed by the author.
  2. MENJ  

    December 27, 2008 at 12:54 AM

    Saya sudah flag blog tu.

  3. fishballisme  

    December 27, 2008 at 1:29 AM

    Saya sudah flag juga!

  4. Khai_XY  

    December 27, 2008 at 2:47 AM

    http://justkhai.com/blog/kesimpulan-blog-adibah-ahmad

    minta pendapat kalian semua mengenai rumusan dan siasatan yang cuba saya lakukan.. thanks.

  5. Asrol Budi  

    December 27, 2008 at 10:49 AM

    Memang celaka blog tu....

  6. TokBatin  

    December 27, 2008 at 11:18 AM

    tapi bro.harini blog tu dah remove.hmm

  7. Mohd Nasri Md. Nasir  

    December 27, 2008 at 8:57 PM

    bro, lg baik klau link itu diremovedkan..
    sbb blog itu dh xde..
    xyh nk trace lg dh..

  8. Semanis Garam  

    December 27, 2008 at 9:42 PM

    saya pun dah flag! yesshhhh!

  9. YenG  

    December 27, 2008 at 10:06 PM

    x paham masih ada manusia yg bnci pada Nabi Muhammad s.a.w sedemikian rupa.. Diorg x baca ke buku2 tentang akhlak Nabi s.a.w? Ada diorg jmpa cerita ttg keburukn Nabi s.a.w? Pasti dan yakin memang xda. Nabi Muhammad s.a.w lah sebaik2 manusia yg wujud d dunia ni. Allahummasalli ala sayyidina Muhammad wa ala alihi wa sobbihi wasallam. Aminn

  10. Mr. Right  

    December 29, 2008 at 3:32 PM

    AKu rasa 2 insan berlainan yang guna Adibah di friendster dan blogspot.

    Short Talk

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates