Budak Melayu pakai salib |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

pinjam duit

Dari inbox admin

NAUZUBILLAH ANAK SIAPAKAH INI?

Sedih melihat gambar budak Melayu yang jahil ni. Bermegah bergambar dengan loket salib di dada. Di dinding belakangnya terpampang khat tulisan Allah.

Mungkin benar orang Islam tiada kekuatan jatidiri, mudah sangat terpengaruh dengan budaya asing. Semasa saya di asrama dahulu ada juga budak Melayu Melaka yang memakai loket salib walau pun dia mengaku masih Islam. Pakai salib hanya untuk berfesyen dan kononnya orang Serani. Last-last kena sound dengan senior, menggigil lutut.

melayu murtad @ isu hangat

Ya Allah, jauhikanlah kami dari tipu daya syaitan, matikanlah kami dalam Islam. Semoga budak ni bertaubat nasuha dan kembali kepada ajaran Islam.

JAMINAN 100% INCOME RM100,RM200,RM700@LEBIH TANPA MENAJA!!

Tambah KETINGGIAN 3cm-9cm Dalam Tempoh 90 Hari. Jaminan 100% Wang Dikembalikan

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



5 comments

  1. BenangBasah  

    March 14, 2009 at 10:18 AM

    wei, x caya la, muka dia cm muka cina la wei.. bkn melayu ni.. mgkin dia pkai komputer kwn dia je kot.. singgah kat rumah ke ape ke.. isk isk.. cpt tul bt kesimpulan yekk..

  2. Asrol Budi  

    March 14, 2009 at 12:55 PM

    zaman sekarang semakin membimbangkan... klu remaja melayu sendiri berani teguk arak depan orang ramai,, tak mustahil berani pakai lambang salib,,, semoga Allah membuka pintu hati mereka....

  3. sepatu  

    September 3, 2009 at 3:55 PM

    asslamualaikum.....Batul kata asrul budi 2.Saya stju sgt.Zmn skrg ni mmg xksh sgt ttg smua hal,walaupun benda 2 bercanggah dgn agama.Di depan mata saya sendiri seorang budak lelaki memakai t-shirt yang ada lambang salib yang besar di belakangnya.Nauzubillah.......

  4. sepatu  

    September 3, 2009 at 3:55 PM

    asslamualaikum.....Batul kata asrul budi 2.Saya stju sgt.Zmn skrg ni mmg xksh sgt ttg smua hal,walaupun benda 2 bercanggah dgn agama.Di depan mata saya sendiri seorang budak lelaki memakai t-shirt yang ada lambang salib yang besar di belakangnya.Nauzubillah.......

  5. sepatu  

    September 3, 2009 at 3:55 PM

    asslamualaikum.....Batul kata asrul budi 2.Saya stju sgt.Zmn skrg ni mmg xksh sgt ttg smua hal,walaupun benda 2 bercanggah dgn agama.Di depan mata saya sendiri seorang budak lelaki memakai t-shirt yang ada lambang salib yang besar di belakangnya.Nauzubillah.......

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates