Sebab utama Stadium Mizan runtuh |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





Macam-macam spekulasi dari rakyat berkaitan isu stadium runtuh kelmarin. Biarlah rakyat bebas bersuara sebab kita negara demokrasi.

Sebab utama Stadium Mizan runtuh:

Ultraman dan family dia dari Ultraman Taro, Ultraman gaya, ultraman tidak bergaya dan macam-macam lagi nama, datang untuk menguji ketahanan stadium sebagai samada good receipt atau tidak.



Malangnya si malaun raksasa tiba-tiba datang lalu men'fire' keluarga ultraman tadi. Dia mati-mati mengaku tidak bersalah dan mengatakan kejadian tersebut adalah "fire tanpa niat" untuk meruntuhkan stadium. Ceh lu ingat lu boleh lepas?







"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"


"Gegaran Sudah Dirasai Di Putrajaya...Bakal Meletus Di Malaysia Bermula Di Jepun"

Rahsia Atas Ranjang | Untuk bacaan dewasa sahaja!

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



7 comments

  1. jannah sharif  

    June 4, 2009 at 5:42 AM

    ngek giler

  2. Asrol Budi  

    June 4, 2009 at 9:37 AM

    la... belum sempat bertarung lagi dah runtuh.. wakakaka....

  3. JAY  

    June 4, 2009 at 12:25 PM

    ingt kelakar ke

  4. noreen  

    June 4, 2009 at 4:34 PM

    byk sgt makan rasuah time amik project...tak berkat..tu yg runtuh tak sampai 2 thn tu...
    gune raw material yg takde kualiti..mane nak tahan lama..nak kaut untung sangat...bazir duit rakyat je...

  5. surfer957  

    June 8, 2009 at 3:41 PM

    skali baltan da...

  6. KNOWLEE  

    June 8, 2009 at 5:44 PM

    Adoiii...ko bleh fikir ye camni.
    Saspek ar!

  7. Adikara  

    June 28, 2009 at 1:11 PM

    Yg ni lg best... http://img7.imageshack.us/img7/829/thefallofstadiummizan.jpg

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates