Lagi Malaysian hina Islam |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }





Your Car Solution providers

Di thread forum http://forum.lowyat.net/topic/940610

Seorang forumer yang menggunakan nickname stOrmfury @ william telah membuka satu thread undian yang bertajuk "Ya Allah, which one should I choose?" dengan meletakkan empat keping gambar yang sedang mengangkat tangan.








Inilah gambar forumer berbangsa Cina tersebut. Saya amat pelik kenapa orang-orang beragama lain suka menghina dan menjadikan bahan lawak jenaka mengenai Islam sedangkan orang-orang Islam tidak pernah menghina agama mereka. Ini menunjukkan kebenaran Islam sehingga orang-orang yang beragama lain sangat cemburu dan menggunakan pelbagai teknik untuk provoke kesucian agama Islam sejak zaman Rasulullah SAW lagi.

Orang Islam asyik bercakaran sesama sendiri sehingga bangsa lain ketawakan kita dan berani menghina Islam walau pun rakyat Malaysia sendiri. Sepatutnya orang macam ni yang ditahan ISA. Kalau nak no HP sicinabeng ni boleh lihat di forum TKO .

RAHSIA LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN KERAJAAN (PTD) TERBONGKAR!!!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



5 comments

  1. Asrol Budi  

    February 19, 2009 at 5:36 PM

    bangsat tol cina kafir nie..

  2. jumbut  

    February 19, 2009 at 8:03 PM

    HARAM JADAH BANGSA TAK BASUH JUBUQ NI...

  3. Rohani  

    February 20, 2009 at 10:26 AM

    Orang Islam suka ikut hasutan syaitan... Orang kafir dah jelas macam setan...

  4. ana  

    February 20, 2009 at 11:34 AM

    ape nak takut.. sebagai muslim kita kekang semampu mungkin. bukan kah golongan ITU dah sah-sah kayu api neraka. MEREKA yg takutkan agama islam sebenarnya.

  5. Obefiend  

    May 28, 2009 at 1:49 AM

    why so srs........

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates