Polis Malaysia guna Evo? |ISUHANGAT function replace_date(d){ var da = d.split(' '); day = ""+da[2].replace(/,/,"")+""; month = ""+da[1].slice(0,3)+""; document.write(day+month); }

Your Car Solution providers



Pinjaman blacklist ok

Saya mendapat gambar ini tetapi tiada penjelasan yang diberi, tajuknya Polis Malaysia guna Evo. Betul ke? Tapi tepi kereta tu takde sticker kotak-kotak dan cop Polis pun. URL watermark kat gambar tu pun tak jelas.


g


RAHSIA LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN KERAJAAN (PTD) TERBONGKAR!!!

Cara Melambatkan Pancutan (18+ sahaja!)

Iklan Di ISUHANGAT!

Related Posts by Categories



4 comments

  1. Admin  

    February 11, 2009 at 12:43 AM

    Betul ke ni?Tak nampak pun tanda2 kereta polis.Kalau setakat beacon light kat atas tu belum terbukti lagi itu kereta polis,betul tak.
    Kalau polis guna pun apa salahnya,untuk menjaga keamana negara juga.Kalau pakai yg low class nanti ada penjenayah yg guna keta power tak terkejar pula ye.Kira boleh la kalau polis guna pun.Tapi yg ni rasa bukan polis punya ni.

  2. ashikin  

    February 11, 2009 at 3:13 PM

    FYI, btul polis punye.kete bru mmg la xde sticker.25 bijik sumenye..

  3. ed  

    February 12, 2009 at 12:19 AM

    kereta evo ni kalau tak silap memang betul polis nyer. selain evo, ade gak volvo s80.. pernah baca ni kat paultan.org

  4. andy  

    February 20, 2009 at 12:35 AM

    btol ah ni..evo 10 ni hny digunakan oleh unit khas(diorg hny drive keta ni ats highway je),so,kalo korg nk jmpe ngn diorg,beli subaru impreza hatcback yg bru tu,bwk keta laju2 cm org gila kt higway,ader chance la test power ngn diorg,huahua

Blog Widget by LinkWithin


Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates